Alltså det finns massor av saker man kan få ångest av.... Kanske inte så vanligt att man har ångest för att gå och klippa sig. Meen det har jag, ska dit vid 11 i morgon, första gången på 2 1/2år som jag klipper mig. Nu har jag äntligen fått långt hår. Vill inte att frissan säger "vi kan klippa såhär" eller "du skulle passa i det här". Å så får man en frisyr som man inte vill ha. 

 

Trivs så bra med långt hår. Förstår att det kan verka löjligt men tror aldrig att jag har varit riktigt nöjd nån gång när jag har klippt mig. Därför vill jag gärna bli det då jag kanske inte så nöjd med hur jag ser ut annars. Magen är stor och otränad, låren är större än önskat. Och mina överarmar har gäddhäng. Ändå försöker jag tänka på vad jag äter å så. Men får bli ännu bättre på det igen. Trodde aldrig att jag skulle gå upp i vikt igen..... Men men det går ju att ändra på som tur är. Längre promenader med Harry brukar göra skillnad. 


Klart jag rör ju mig inte lika mycket nu när jag inte har häst längre. Men det händer så mycket annat. 


Tyckte att det gick bra på psyk idag men när vi skulle gå hem fick jag stanna kvar. Då visade det sig att dom är oroliga för mitt mående. Fick fylla i en skattningsskala. Det är klart att det är bra att dom bryr sig, men även om jag mår dåligt så är det ändå bättre än vad det har varit. Det är såna gånger jag undrar om det är värt att vara ärlig. 


Någonstans förstår jag att jag måste vara ärlig för att få bästa hjälpen men ändå. Men det är bara att fortsätta kämpa på. Har gett mig den på att det ska bli bättre. 

Nä ska njuta av kvällen och försöka släppa att jag ska till frisören i morgon. Ha det bäst ❤️